02 de setembre 2012

Grans Tòfol i Capó al Mont-Blanc!!

Tofol amb la Polleti i tots els de la sortida de la UTMB al darrera esperant...
Aquest cap de setmana dos mallorquins han anat a córrer a un dels paradisos del Trail Running: el Mont Blanc. En Tòfol ja comença a tenir-mos mal acostumats i va guanyar la CCC (prop de 100 qm amb 6000 d+) amb una superioritat acaplaradora (més de mitja hora al segon) demostrant la seva consolidació a l'elit mundial dels trailrunners.
En Miquel va fer la UTMB, clàssica al mon de la muntanya i que enguany pel mal temps va haver de canviar de recorregut fent poc més de 100 qm dels 166 que sol ser i també reduint els 9000 d+ que solia haver. També com ens té acostumats va recórrer a l'èpica ja que, entre el fred que li fot els isquios i que un altre corredor li va punxar amb un bastó a la cama, va fer més de la meitat de la cursa en inferioritat de condicions però, on un altre s'hauria retirat ell va continuar fins arribar tenint a molts mallorquins penjats al ordinador per veure la seva progressió.
A tots dos GRÀCIES per dur el nom de Mallorca per tot el mon i fer-nos gaudir de les vostres gestes!!!
Arribada d'en Miquel i Biel Vallespir animant-lo...
Sortida del UTMB amb caiguda inclosa de Seb Chaigneau...
Este fin de semana dos mallorquines han ido a correr a uno de los paraisos del Trail Running: el Mont Blanc. Tòfol ya comienza a tenernos mal acostumbrados y ganó la CCC (cerca de 100 km con 6000 d+) con una superioridad aplastante (más de media hora al segundo) demostrando su consolidación en la élite mundial de los trailrunners.
Miquel hizo la UTMB, clásica en el mundo de la montaña y que este año por el mal tiempo cambió el recorrido haciendo poco más de 100 km de los 166 que tenía y también reduciendo los 9000 d+. También como nos tiene acostumbrados recurrió a la épica ya que, entre el frio que le afecta a los isquios y que otro corredor le pinchó con un bastón en la pierna, hizo más de la mitad de la carrera en inferioridad de condiciones pero, donde otro se habría retirado, él continuó hasta llegar teniendo a muchos mallorquines colgados del ordenador para ver su progresión.
A los dos GRACIAS por llevar el nombre de Mallorca por todo el mundo y hacernos disfrutar de vuestras gestas!!!
Tofol arribant i el càmera amb patins...
Va treure més de 30 minuts al segon...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada