03 d’agost 2012

Son Oleza - Port des Canonge - Son Oleza

Prop del Port des Canonge
Ahir de matinada varem anar cap a Valldemossa i partirem des de Son Oleza cap al Port des Canonge per fer un tros de l'Ultra de la Serra de Tramuntana que encara no coneixíem.
Aquesta vegada el Comando Andratx el varem composar na Mirri, Elena, Ramon i un servidor i varem aprofitar per fer altres camins i gaudir de paratges espectaculars com les platges de Can Sales i de s'Hort de Sa Cova.
Va ser el primer entrenament "mig llarg" (1000d+) després de la Trail d'abril, a veure si ja començam a fer-los setmanalment.
A la platja de Can Sales

Port des Canonge
Ayer de madrugada fuimos hacia Valldemossa y partimos desde Son Oleza hacia el Port des Canonge para hacer un trozo de la Ultra de la serra de Tramuntana que desconocíamos.
Esta vez el comando Andratx lo compuso Mirri, Elena, Ramón y un servidor y pudimos aprovechar para hacer otros caminos y disfrutar de parajes tan espectaculares como las playas de Can Sales y S'hort de Sa Cova.
Fue el primer entrenamiento "medio largo" (1000d+) después de la Trail de abril, a ver si comenzamos a hacerlos de forma semanal.
Ramon, Elena i Mirri a la platja de s'Hort de Sa Cova
Port des Canonge
2000 de desnivell acumulat

2 comentaris: