13 d’agost 2012

Sa Coma - S'Esclop - Cases de Galatzó - Capdellà - Sa Coma

S'Esclop
El dissabte a darrera hora vaig tenir canvi de plans i finalment vaig decidir acompanyar a en Ramon i n'Elena a fer la seva "volteta" de 24 qms. i 2400 de desnivell acumulat (1200d+) pujant a s'Esclop per després anar a les Cases de Galatzó, Capdellà i tornar cap a Sa Coma.
Malgrat varem sortir a les 6.40 al final varem passar una calorada, a més, era la primera sortida llarga desde el Trail d'abril i vaig notar molt la falta de fons sofrint la darrera hora junt amb unes molèsties als isquios que no s'acaben d'anar.
Comellar de ses Sinies
El sábado a última hora tuve cambio de planes y finalmente decidí acompañar a Ramón y Elena a dar su "vuelta" de 24 kms. y 2400 de desnivel acumulado (1200d+) subiendo a s'Esclop para después ir a las Casas de Galatzó, Capdellà y volver a Sa Coma.
A pesar de que salimos a las 6.40 al final pasamos un bochorno, además era la primera salida larga desde el Trail de abril y noté mucho la falta de fondo sufriendo la última hora junto con unas molestias en los isquios que se acaban de ir.

2 comentaris:

  1. Que gran es veu la "volteta" sobre el mapa. Mola saber la distància i el desnivell: deu n'hi do! Hem de repetir amb na Mirri i amb qui vulgui venir!

    ResponElimina