18 de juny 2012

Cursa Divina Pastora: un entrenament amb 1300 persones!!

Doncs si, tal i com posa el titol, m'ho vaig agafar com un entrenament a veure com responien els genolls. El problema és que, malgrat dur el fre de mà posat, no aconseguia anar a més de 4'30" a la davallada inicial i els isquios m'estiravan molt.
Finalment vaig veure al meu germà a 10 metres per davant, distància que vaig mantindre mentre corria a ratos amb na Tere, en Joan, en Joaquín, fins que faltant uns 3 quilòmetres el vaig enganxar mirant-lo de dur a ritme a veure si davallava la seva marca. 
A 400 metres de l'arribada boten els meus nins i venen amb jo fins l'arribada encara que el petit ja als 100 metres anava fos i al final el tinc que dur al coll.
Després de quasi 2 mesos on només he sortit a rodar dos pics a 6 minuts el quilòmetre fent un total de 10 quilòmetres entre les dues sortides i poder anar a un ritme de 5 minuts el quilòmetre ja estic content. Els genolls i l'esquena han molestat poc encara que els isquios m'han tirat bastant, hauré de relaxar-los aquesta setmana.
Per cert, els nins també han corregut on en Pau ha fet quart i en Miquel ha corregut també amb ell arribant molt be.
Amb els dos cracks...
Pues sí, tal y como pone el título, me lo cogí como un entrenamiento a ver como respondían las rodillas. El problema es que, a pesar de llevar el freno de mano puesto, no conseguía ir a más de 4'30" en la bajada inicial y los isquios me estiraban mucho.
Finalmente vi a mi hermano a 10 metros por delante mio, distancia que mantuve mientras fui corriendo con Tere, Joan, Joaquín, hasta que a falta de unos 3 kilómetros lo alcancé mirando de llevarlo a ritmo a ver si bajaba su marca.
A 400 metros de la llegada saltaron mis crios viniendo conmigo hasta la meta aunque el pequeño a los 100 metros ya iba fundido y al final decido llevarlo al cuello.
Después de casi 2 meses donde solo he salido a rodar 2 veces a 6 minutos el kilómetro haciendo un total de 10 kms. entre las dos salidas y poder ir a un ritmo de 5' el km. ya estoy contento. Las rodillas y la espalda han molestado poco aunque los isquios me han tirado bastante, tendré que relajarlos esta semana.
Por cierto, los niños también han corrido donde pau ha hecho cuarto y Miquel ha corrido con él llegando muy bien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada