08 de juny 2012

Bernardo José Mora als 6 dies d'Antibes

Com be diu el nostre amic Sixto, hi ha un personatge a Mallorca que diu que un Ultra és a partir de les 24 hores, que la resta són tonteries.
Com molts ja vos imaginau xerram de Bernardo J. Mora que està fent en aquests moments els 6 dies d'Antibes quedant-li poc més de 24 hores per finalitzar i anant en primer lloc dels marxadors amb més de 500 quilòmetres als seus peus (més de 100 al dia).
Per qui ho vulgui veure hi ha una càmera web a camweb antibes on el podeu veure cada 15 minuts aproximadament així com enviar-li missatges d'ànim.
Ja te club de fans per allà...
Como bien dice nuestro amigo Sixto, hay un personaje en Mallorca que dice que un Ultra es a partir de las 24 horas, que el resto son tonterías.
Como muchos ya os imaginais hablamos de Bernardo J. Mora que está haciendo los 6 días de Antibes quedándole poco más de 24 horas para finalizar y yendo en primer lugar de los marchadores con más de 500 kilómetros en sus pies (más de 100 al día).
Para quien quiera verlo hay una cámara web en camweb antibes donde lo podreis ver pasar cada 15 minutos aproximadamente así como enviarle mensajes de ánimo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada