06 de gener 2011

Coll des Vent - Pas vermell - Puig de'n Tió - Cala d'Egos

Avui ha tocat tirada llarga i hem batut el record de corredors: 11!!
Han estat 17 quilòmetres fent la volta des del Port d'Andratx, pujant pel Coll del Vent, passant pel Pas vermell, Punta Galinda, Puig de'n Tió, Cala d'Egos i tornant al Port. Tot ple de pujades, baixades, escalada i fins i tot orientació troban les fites.
Hem passat d'adalt del Puig de'n Tió on es podia veure desde Sant Elm i la Dragonera fins Santa Ponsa i les Illes Malgrats amb un dia boníssim fins a l'alçada del mar a Cala d'Egos.
El millor ha estat l'ambient amb tota la gent que ha vingut, a veure quan és la pròxima festa que pugui tenir una convocatòria amb tanta gent jeje...
Tintin saludant... i vigilant la seva motxilla...
Els tres mosqueters... amb sa Dragonera darrera
Hoy ha tocado la tirada larga y hemos batido el record de corredores: 11!!
Han sido 17 kilómetros haciendo la vuelta desde el Puerto de Andratx, subiendo por el Coll de Vent, pasando por el Pas vermell, Punta Galinda, Puig de'n Tió, Cala d'Egos y volviendo al Puerto. Todo lleno de bajadas, subidas, escalada e incluso orientación buscando fitas.
Hemos pasado de arriba del Puig de'n Tió donde se podía ver desde San Telmo y la Dragonera hasta Santa Ponsa y las Islas Malgrats con un día buenísimo hasta pie de mar en Cala d'Egos.
Lo mejor ha sido el ambiente con toda la gente que ha venido, a ver cuando es el próximo festivo que pueda tener una convocatoria con tanta gente jeje...
Contraluz del Puerto de Andratx
Per aquí hem pujat fins el Penyal vermell botant de roca en roca...
A Cala d'Egos fent la darrera aturada
Pedro ja s'ha guanyat la placa de bomber...
Dos fantàstics esportistes i cracks com a persones...
Els 11 bojos d'avui...

1 comentari: