25 de gener 2011

Altre entrenament a Andratx: avui uns 18 quilòmetres

Quin parell....
Avui han tocat uns 18 quilòmetres (el GPS s'ha possat tard en marxa marcant 17 i pico). Llàstima de les baixes de na Maria Antònia i en Joan que arroseguen grip o similars.
Finalment han vingut na Lluisa, na Mª Jesús, en Samu i en Lothar. Hem fet tres pujades bones amb un desnivell acumulat de més de 800 metres que ens han carregat be fins i tot notant l'entrenament del dijous passat.
Bon entrenament amb molts canvis de ritmes que aniran molt be pel TST.
3 "costetes"
Sense comentaris...
  Hoy han tocado 18 kilómetros (el GPS se ha puesto tarde en marcha marcando 17 y pico). Lástima de las bajas de Mª Antonia y Juan que arrastran gripe o similares.
Finalmente han venido Luisa, Mª Jesús, Samu i Lothar. Hemos hecho tres subidas buenas con un desnivel acumulado de más de 800 metros que nos han cargado bien incluso notando el entrenamiento del pasado jueves.
Buen entrenamiento con muchos cambios de ritmos que irán muy bien para el TST.
Adalt de sa Tortuga...
A la tornada en Murdock no estava cansat...

7 comentaris:

 1. Que lis donara en Pau que sempre te dones guapes a les seves sortides?

  ResponElimina
 2. jaja, és molt senzill: els tract molt be i una dona feliç es torna més guapa encara i la veritat es que s'ho passen be per aquí..jaja

  ResponElimina
 3. En Samu també s'ha donat compte i ja ha repetit...jaja!!

  ResponElimina
 4. ¿Com que sense comentaris a la foto? ja ja ja, pero si estic genial, Petonets. jajaja(LITA)

  ResponElimina
 5. Y no sera la ultima Pau, me encanta entrenar por Andraitx, es un paisaje y un terreno buenisimo, y si encima tenemos buena compañia .........¿ se puede pedir algo mas ???

  ResponElimina
 6. A ver para cuando un entreno por la tarde, no? O en fin de semana.

  ResponElimina
 7. Jaja, el problema es que por la mañana los crios estan en el cole y no hay que buscar canguro hasta las 5 de la tarde.

  ResponElimina