18 de desembre 2019

Trail solidària Felanitx 2019

Amb un parell d'amics que vàrem trobar pel camí
Aquest diumenge el Comando Andratx amb n'Elena, Rossi, Maria Antònia, Toni i jo vàrem anar a Felanitx per fer la Trail solidària organitzat per Sa Milana amb en Tia Oliver al davant. Enguany es feia per en Jesús, que pateix la distròfia muscular de Duchenne, que és una malaltia neuromuscular hereditària que afecta un de cada 3.500 infants arreu del Món, exclusivament nens, i que actualment no hi ha cap cura per a la malaltia.
Lo important és que es varen recaptar 5.825 euros per la família fent un entrenament amb molts d'amics i un bon recorregut pels envoltants de Felanitx d'uns 17 km i poc més de 700 metres de desnivell positiu.
Abans de la sortida
Amb els companys fotògrafs
Este domingo el Comando Andratx con Elena, Rossi, Maria Antònia, Toni y yo fuimos a Felanitx para hacer la Trail solidaria organizada por Sa Milana con Tià Oliver al frente. Este año se hacía para Jesús, que padece la distrofia muscular de Duchenne, que es una enfermedad neuromuscular hereditaria que afecta a uno de cada 3500 niños de todo el mundo, exclusivamente niños, y que actualmente no hay cura alguna para la enfermedad.
Lo importante es que se recaudaron 5.825 euros para la familia haciendo un entrenamiento con muchos amigos y un buen recorrido por los alrededores de Felanitx de unos 17 km y poco más de 700 metros de desnivel positivo.
Davallant
Gran donatiu dels participants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada