24 de juny 2018

7é Brutatló Andratx 2018

Primera sortida
Així va anar la 7ª edició del Brutatló d'enguany: Espectacular!!
Hem arribat als 730 participants i més de 100 en llista d'espera. La majoria de proves han funcionat perfectament amb algunes novetats respecte a l'any passat que han agradat com la centifugadora i un nou inflable a la plaça, més zones de fang i altres detalls que han tingut molt d'èxit.
Com sempre, agrair al personal de l'Ajuntament d'Andratx, a les penyes i associacions que hi havia a cadascuna de les proves, protecció civil i policia local d'Andratx i als comerços i altres entitats d'Andratx i resta de Mallorca que han col·laborat amb els premis i la realització de les proves.
Un pic més, part de la recaptació va anar tant a ABDEM, ASPACE com a Càritas Andratx i, en finalitzar la cursa, es va procedir al lliurament dels premis i la torrada de sempre.
El dia ens va acompanyar i cal agrair la gran imaginació de molts d'equips amb disfresses realment espectaculars!! Gràcies a tots i fins a l'any que ve!!
Varen venir d'altres galaxies...
També va venir la familia reial anglesa
Así fue la 7ª  edición del Brutatló de este año: Espectacular!!
Hemos llegado a los 730 participantes y más de 100 en lista de espera. La mayoría de pruebas han funcionado perfectamente con algunas novedades respecto al año pasado que han gustado como la centifugadora y un nuevo hinchable en la plaza, más zonas de barro y otros detalles que han tenido éxito.
Como siempre, agradecer al personal del Ayuntamiento de Andratx, a las peñas y asociaciones que estaban en cada una de las pruebas, protección civil y policía local de Andratx y a los comercios y a otras entidades de Andratx y resto de Mallorca que han colaborado con los premios y la realización de las pruebas.
Una vez más, parte de la recaudación fue a ir tanto a ABDEM, ASPACE como a Caritas Andratx y, al finalizar la carrera, se procedió a la entrega de los premios y la torrada de siempre.
El día nos acompañó y agradecemos la gran imaginación de muchos 'equipos con disfraces realmente espectaculares!! Gracias a todos y hasta el año que viene!!
Bucetjaren pel fang
Alguns anaven amb cotxo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada