03 de gener 2017

Adéu 2016, benvingut 2017!!

Dalt sa Paret des Moro
Al Pas Vermell
Ja hem deixat enrere el 2016 amb el record de moltes sortides, curses i el més important, molts d'amics!! A més, enguany hem organitzat a més de la Brutatló, Trapa Trail i altres curses d'asfalt per les festes, una nova Ultra que s'anomena Tramuntana Travessa sortint des de S'Arracó fins a Pollença i que ha tingut un gran èxit entre els seus participants.
El 2017 li desig que em curi d'una pubàlgia que arrosec des de novembre i pugui retomar el ritme que tenia abans. Depenent de com estigui farem la clàssica volta a Andratx i per maig anirem a Menorca a fer Camí de Cavalls de nou.
Tant el Comando Andratx com el Club d'atletisme d'Andratx han crescut molt i han fet reptes espectaculars, per aquest any tornarem a preparar grans coses!!
Molts d'anys a tots i pròsper any nou!!
Trail d'Almanzora
Dalt s'Esclop
Ya hemos dejado atrás el 2016 con el recuerdo de muchas salidas, carreras y lo más importante, muchos amigos!! Además hemos organizado aparte de la Brutatló, Trapa Trail y otras carreras de asfalto por las fiestas, una nueva Ultra llamada Tramuntana Travessa que sale desde S'Arracó hasta Pollença y que ha tenido un gran éxito entre sus participantes.
Al 2017 le deseo que me cure de una pubalgia que llevo arratrando desde noviembre y pueda coger el ritmo que tenía antes. Dependiendo de como esté el 1 de marzo haremos la clásica Vuelta a Andratx y por mayo iremos a Menorca de nuevo a hacer Camí de Cavalls.
Tanto el Comando Andratx como el Club de atletismo de Andratx han crecido mucho y han realizado retos espectaculares, para este año volveremos a preparar grandes cosas!!
Felicidades a todos y próspero año nuevo!! 

Volta a Andratx
Camí de Cavalls
Coll des Cairats
Revisant Trapa Trail
Dalt sa Trapa
Ses Rotes de s'Hereu
Sortida Guara Somontano
Pujant cap el Galatzó
Cursa Ecopilas
Sa Coma d'en Vidal
Sortida Tramuntana Travessa
Es Campàs 31 de desembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada