08 de març 2015

Volta a Andratx 2015

65 a la sortida...
Amb una setmana de retard vos pas una petita crònica de la Volta a Andratx d'enguany.
Com podeu veure, hem batut tos els registres amb una assistència de 65 bojos pel trail running dividits en les tres sortides (17K-28K i 42K).
Ben aviat es formaren els diferents grupets que anaren separant-se i agrupant-se als diferents avituallaments, especialment el del Port on estrenarem bandera del Comando..jaja!!
Va fer un temps espectacular per poder córrer, un poc tapat i temperatura molt agradable. Molta gent coneguda del Palma Challenge, CSR i nous amics fins i tot des de Pollença i Alcúdia!!
Destacar el debut de les nostres companyes Fina i Ester que varen finalitzar els 42 kms com unes campiones amb pocs mesos d'entrenament. Va ser un bon test de cara a la Marató i Trail de la Serra de Tramuntana.
L'any que ve tornarem a repetir, esteu tots convidats!!
Sa Trapa
Avituallament amb bandera inclosa
Con una semana de retraso os paso una pequeña crónica de la vuelta a Andratx de este año.
Como podéis ver, hemos batido todos los registros con una asistencia de 65 locos por el trail running divididos en las tres salidas (17K-28K y 42K).
Enseguida se formaron los diferentes grupos que fueron separándose y agrupándose en los diferentes avituallamientos, especialmente el del Puerto con bandera incluida..jaja!!
Hizo un tiempo espectacular para poder correr, un poco tapado y temperatura muy agradable. Mucha gente conocida del Palma Challenge y del CSR y nuevos amigos incluso desde Pollença y Alcúdia!!
Destacar el debut de nuestras compañeras Fina y Ester que finalizaron los 42 kms como unas campeonas con pocos meses de entrenamiento. Fue un buen test de cara a la Maraton y la Trail de la Serra de Tramuntana.
El año que viene volveremos a repetir, estáis todos invitados!!
A la torre del Cap Andritxol
Na Fina i n'Ester
Els cracks...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada