09 de febrer 2015

Espectacular entrenament a la neu: Soller-Biniaraix-Coll de l'Ofre

Al coll de l'Ofre
El Puig Major i Cúber
Aquest passat dissabte decidirem anar a fer Sóller fins a Cúber i tornar pujant pel barranc de Biniaraix i així mostrar una nova etapa de l'Ultra a alguns companys que encara no l'havien feta.
Finalment vàrem ser set, Pilar, Mariló, Ester, Vicenç, Tony i Juanjo els valents que, vista la nevada que havia fet els dies anteriors, vàrem iniciar la pujada prest (tan prest que vàrem passar per llocs on només havia passat una o dues persones) i ja a mig barranc ja trobàvem neu pels costats del camí.
Un cop arribam a la primera creu ja veiem que tot el camí està nevat i trepitjam neu tota l'estona, malgrat això vàrem poder trotar tant a la pujada com a la davallada.
Un cop arribam a la segona creu ja veiem que la davallada cap a Cúber està molt complicada amb llocs on hi havia més d'un metre de neu verge per passar. Altra gent que arriba darrere nosaltres ho intenta però tots tornen després de 500 metres comentant que està molt malament per passar.
Mentrestant ens compareix un senyor sense roba al tronc!! només duia els calçons i anava tot feliç...jaja!!
La davallada ha estat espectacular podent córrer per la neu amb unes sensacions indescriptibles, només hem hagut d'anar vius a les zones on hi havia gel. Hem trobat una gentada que pujava a veure la neu (vaig haver d'aturar fins a cinc vegades per saludar a amics i familiars) i hem acabat a Sóller de nou disfrutant d'una ensaïmada amb sobrassada i un bon Laccao.
Crec que aquest entrenament serà molt recordat per tots els que han vingut, ja que ha estat espectacular!!
Correguent per la neu
Pujant Biniaraix
Obrint camins
Este pasado sábado decidimos ir a hacer Soller hasta Cúber y volver subiendo por el barranco de Biniaraix y así poder mostrar una nueva etapa de la Ultra a algunos compañeros que no la habían hecho.
Finalmente fuímos siete, Pilar, Mariló, Ester, Juanjo, Tony y Vicente los valientes que, vista la nevada que había hecho los días anteriores, iniciamos la subida temprano (tan pronto que pasamos por lugares donde sólo habían pasado una o dos personas) y ya a medio barranco encontrábamos nieve a los lados del camino.
Una vez llegamos a la primera cruz ya vemos que todo el camino está nevado y pisamos nieve todo el rato, a pesar de esto pudimos trotar tanto en la subida como en la bajada.
Una vez llegamos a la segunda cruz ya vemos que la bajada a Cúber está muy complicada con lugares donde había más de un metro de nieve vírgen para poder pasar. Una gente que venía por detrás lo intenta pero todos vuelven a los 500 metros comentándonos que está muy mal para poder pasar.
Mientras, nos comparece un señor sin ropa en el tronco superior!! sólo llevaba unos pantalones e iba muy feliz..jaja!!
La bajada ha sido espectacular pudiendo correr por la nieve con unas sensaciones indescriptibles, solo hemos tenido que ir con cuidado por las zonas donde se había acumulado hielo. Hemos encontrado una multitud de gente que subía para ver la nieve (me he tenido que parar hasta cinco veces para saludar a amigos y familiares) y hemos acabado en Soller de nuevo disfrutando de una ensaimada con sobrasada y un buen Laccao.
Creo que que este entrenamiento será muy recordado por todos los que han venido ya que ha sido espectacular!!
Amb els nostres amics peluts

Està clar com ho hem passat..
Ensaimada de sobrassada per recuperar!!
Per les escales ja començaven a tenir neu!!
L'home sense fred..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada