16 de juliol 2013

Prova de material: bastons Leki Traveller Carbon

Així queden plegats
Després de més d'un any d'utilitzar els bastons Leki a les curses i entrenaments llargs de muntanya puc dir que ha valgut la pena la despesa feta.
Estam xerrant d'uns pals lo suficientment forts per suportar el meu pes (85 kilos i 1'82 alçada) a qualsevol pujada sense passar pena que es rompin.
Per altra banda per jo són vitals les peces que enganxen la mà amb els pals, és a dir, les dragoneres, que ajuden a fer un moviment més natural en pla i un millor recolzament a les pujades. A més que el seu sistema ràpid per amollar-les durant la cursa fan que no hagis de perdre temps.
No es fan tan petits com els típics pals "minis" que hi ha al mercat però si el suficient per poder dur-los tant a la mà com a la motxilla.
Finalment està molt bé l'opció de poder canviar les puntes per muntanya o asfalt així com a protecció a les sortides i altres moments amb els corredors que puguis tenir al costat.
La dragonera i els seu sistema de fixació
Después de más de un año de utilizar los bastones Leki en las carreras y entrenos largos de montaña puedo decir que ha valido la pena el gasto hecho.
Estamos hablando de unos palos lo suficientemente fuertes para soportar mi peso (85 kilos y 1'82 de altura) en cualquier subida sin pasar pena de que se rompan.
Por otro lado para mi son vitales las piezas que enganchan la mano con los palos, es decir, las dragoneras, que ayudan a hacer un movimiento más natural en plano y un mejor apoyo en las subidas. Además su sistema rápido para soltarlas durante la carrera hacen que no hayas de perder tiempo.
No se quedan tan pequeños como los típicos palos "minis" que hay en el mercado pero sí lo suficiente para poder llevarlos tanto en la mano como en la mochila.
Finalmente está muy bien la opción de poder cambiar las puntas para montaña o asfalto así como protección en las salidas y otros momentos con los corredores que puedas tener al lado.
Peces per asfalt i muntanya

1 comentari:

  1. Per a mi, el més lloable d'aquests pals és dragonera.

    En canvi, la dragonera és un punt feble als Black Diamond. La dragonera dels que fem servir en Ramon i jo, Bastones McKinley Superlight Compact, també deixa molt que desitjar i m'obliga a dur guants per evitar les butllofes.

    ResponElimina